Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ σε συνεργασία με τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), σας προσκαλούν σε διαδικτυακή παρουσίαση της πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Μποδοσάκη με θέμα: «Πρόγραμμα Επιχορήγησης Δαπανών για την Κατοχύρωση Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (Πατέντες)». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Οκτωβρίου, μεταξύ 12:00-13:00, στην Αίθουσα Σεμιναρίων (Κτήριο Γ. Παπαθεοδώρου) του ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ.

 

Ειδικότερα, τo Ίδρυμα Μποδοσάκη έχει προκηρύξει ένα νέο πρόγραμμα επιχορήγησης δαπανών για την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων ευρεσιτεχνίας (πατεντών), που αφορούν προϊόντα και αποτελέσματα καινοτόμου έρευνας, η οποία διεξάγεται στα Πανεπιστήμια και τα δημόσια ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας. Εκ μέρους του Ιδρύματος, το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο κ. Βλάσης Αδρακτάς, διαχειριστής του προγράμματος, ο οποίος μεταξύ άλλων θα απαντήσει σε ερωτήσεις από ερευνητές και μέλη ΔΕΠ των Ιδρυμάτων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Σχετικά έγγραφα

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.bodossaki.gr/patentes

 

Στελέχη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ και του ΟΒΙ στη Πάτρα θα είναι διαθέσιμα να σας υποστηρίξουν κατά τη  διαδικασία υποβολής της πρότασης.

 

Για τον καλύτερο προγραμματισμό της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τυχόν απορίες / ερωτήματα εκ των προτέρων, υπόψη κ. Αδρακτά στο e-mail patents@bodossaki.gr έως τη Δευτέρα 15/10/2018.

Περισσότερες πληροφορίες

Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, Πάττυ Παναγοπούλου, 2610.620.815, ppanagopoulou@praxinetwork.gr

ΟΒΙ, Ραχήλ Τσουτσάνη, 2610.620.815, obi_patra@obi.gr