Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 5ος επιχειρηματικός διαγωνισμός «Ανοικτοί Επιχειρηματικοί Ορίζοντες» σε συνδιοργάνωση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και  με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Μάνατζμεντ και Δημοσίας Διοίκησης της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ, αποφοίτων και ερευνητικών συνεργατών των δύο Ιδρυμάτων.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν από την επιτροπή αξιολόγησης είναι:

 

  1. ΜΑΝΤΙLITY-THE MENTALITY OF SILK
  2. i-Memories
  3. ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΓΡΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΣΤΕΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ
  4. the urban alteum
  5. greece.is

 

Το ειδικό Βραβείο MOSAIC στην κατηγορία «Καινοτομία στον Πολιτιστικό και Δημιουργικό Κλάδο» απονέμεται στην πρόταση i-memories για τον υψηλό δείκτη καινοτομίας που εμφανίζει. Το MOSAIC Πολιτισμός & Δημιουργικότητα, θα προσφέρει στην ομάδα του i-memories ειδικό πρόγραμμα εξατομικευμένης καθοδήγησης, εκπαίδευσης, mentoring και δικτύωσης.

 

Η θερμοκοιτίδα νέων επιχειρήσεων The Fashion Gate http://www.thefashiongate.gr  προσφέρει βραβείο στην ιδέα ΜΑΝΤΙLITY-THE MENTALITY OF SILK  στους ειδικούς άξονες: Επιχειρηματικότητα στη Μόδα &  Μόδα & Τεχνολογία – για διασύνδεση μόδας και τεχνολογίας (π.χ. apps)

 

 

Οι ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα ανάλογα με τη σειρά κατάταξης να λάβουν αναλόγως τα βραβεία , που παρέχονται από τους χορηγούς του διαγωνισμού.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς του διαγωνισμού, που δίνουν κάθε φορά πολύτιμα εφόδια και αρωγή στις επιχειρηματικές ιδέες του διαγωνισμού και φυσικά τις ομάδες, που συμμετείχαν και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην πορεία τους και στην υλοποίηση των επιχειρηματικών τους επιδιώξεων.